+31 (0)50 409 8000 info@alsema.nl

Nieuwe Doosan heftruck

19 okt 2021 | Alsema, Milieu, Ondergrondse infra, Projecten, Veiligheid

Blij met onze nieuwe aanwinst: een Doosan D130S5 heftruck!

Deze heftruck met ruimzicht cabine heeft maar liefst een hefcapaciteit van 13.000 kilogram en een maximale hefhoogte van 4,1 meter.

Daarnaast is de machine voorzien van verwarming en airco, camera (achter), een weegsysteem op het lepelbord, side shift en zijn de lepels onderling hydraulisch in breedte verstelbaar.

Het materieel en materiaal waar Alsema mee werkt wordt steeds groter en zwaarder. Om de werkzaamheden op een verantwoorde en veilige manier uit te kunnen blijven voeren, hebben we onder andere nu ook een heftruck met meer capaciteit. Voor de lichtere werkzaamheden blijven we gebruik maken van onze kleinere heftruck. Dit ook met het oog op duurzaamheid en efficiƫnt werken.

Meer nieuws

Bijeenkomst sectorinitiatief

Bijeenkomst sectorinitiatief

Persbericht Sectorinitiatief brandstofreductie NO Nederland Op 11 mei 2021 vond in het kader van de brandstofreductie de digitale bijeenkomst van het initiatief plaats. Hoewel een online bijeenkomst...

Lees meer
Bijeenkomst sectorinitiatief

Bijeenkomst sectorinitiatief

Op 3 november jl. vond in het kader van de brandstofreductie de eerste digitale bijeenkomst van het initiatief plaats. Of was het toch de coronacontext? Het bleek in ieder geval prima te werken om...

Lees meer