Translate

Certificering

Alsema B.V. voelt zich verantwoordelijk voor het in stand houden en beschermen van mens en milieu. De kwaliteit en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel.

De certificaten die Alsema in haar bezit heeft zijn hier het bewijs van.

Hieronder kunt u onze certificaten downloaden:

Sinds 2011 zijn er diverse bedrijven die ervoor kiezen om de duurzaamheidprestaties van hun leveranciers te volgen via het FIRA Rating System. Deze inkopende bedrijven stellen specifieke eisen aan de duurzaamheid van bedrijven waar zij zaken mee willen doen. Voor de geloofwaardigheid is het cruciaal dat prestaties onafhankelijk worden getoetst.
Alsema heeft het FIRA toetsingstraject met goed gevolg afgerond en is nu de trotse bezitter van het FIRA Assurance Statement.
Het behalen van het FIRA Assurance Statement geeft aan dat Alsema duurzaamheid hoog op de agenda heeft staan. Met het behalen van het FIRA Assurance Statement hebben we inzichtelijk gemaakt dat duurzaamheidprestaties zijn verankerd in de organisatie Alsema.
De onafhankelijke positie van FIRA biedt klanten van Alsema de zekerheid dat onze strategie en prestaties betrouwbaar zijn.

Ook zijn wij bij SBB Erkend Leerbedrijf.

Alsema B.V.

Aannemingsbedrijf Alsema B.V. is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels voor de on- & offshore markten, de aanleg van drinkwaterleidingen, gasleidingen, rioleringen en rioolpersleidingen. Het familiebedrijf beschikt…

Read More
Kwaliteit Veiligheid en Milieu

De doelstelling van de onderneming is de continuïteit van het bedrijf te waarborgen door niet alleen prijstechnisch, maar ook op het gebied van kwaliteit-, arbo-, milieu en veiligheidszorg te concurreren….

Read More
Missie en Visie

De directie van Alsema is zich bewust van haar verantwoordelijkheden met betrekking tot de zorg voor Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu (VGWM). Het creëren en handhaven van veilige en milieuverantwoorde…

Read More
Activiteiten

Alsema heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een volwaardige speler in de ondergrondse infrastructuur. Al vanaf de oprichting van het bedrijf houdt Alsema zich bezig met het installeren…

Read More
Contact

Neemt u voor al uw vragen, opmerkingen en verzoeken gerust contact met ons op. Vestigingsadres Alsema B.V. Havenstraat 26, 9471 AM Zuidlaren     Postadres Postbus 153, 9470 AD Zuidlaren…

Read More