Translate

Tijdelijke voorzieningen

Alsema_tijdelijkevoorzieningen1

Onze afdeling installatietechniek is gespecialiseerd in het verzorgen van tijdelijke installaties voor beurzen, tentoonstellingen en outdoor evenementen. Dit voor zowel stroom, water aan- en afvoer en (stand) verlichting.

Alsema is in staat om complete voedingsnetten tot 3 x 600 ampère te leveren.
Onze monteurs hebben de beschikking over verdeel inrichtingen geschikt voor stroomsterkten van 16 tot 600 ampère. Deze verdeel inrichtingen kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast.
Bekabeling heeft Alsema in vele soorten en lengten met diameters van 1,5 mm² tot 95 mm².
Voor verlichting van tijdelijke hallen en het uitlichten van stands gebruiken we diverse soorten verlichting, onder andere gloei-, halogeen- en TL-verlichting.

Voor de veiligheid kunnen we zowel decentrale als centrale noodverlichtingsystemen toepassen. Ook zijn er centrale noodunits beschikbaar tot 8 kW en diverse soorten transparant- en noodverlichting-armaturen.

Naast de elektrotechnische tijdelijke voorzieningen, beschikt Alsema ook over het materieel om een tijdelijke water aan- en afvoer aan te leggen.

Alsema B.V.

Aannemingsbedrijf Alsema B.V. is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels voor de on- & offshore markten, de aanleg van drinkwaterleidingen, gasleidingen, rioleringen en rioolpersleidingen. Het familiebedrijf beschikt…

Read More
Kwaliteit Veiligheid en Milieu

De doelstelling van de onderneming is de continuïteit van het bedrijf te waarborgen door niet alleen prijstechnisch, maar ook op het gebied van kwaliteit-, arbo-, milieu en veiligheidszorg te concurreren….

Read More
Missie en Visie

De directie van Alsema is zich bewust van haar verantwoordelijkheden met betrekking tot de zorg voor Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu (VGWM). Het creëren en handhaven van veilige en milieuverantwoorde…

Read More
Activiteiten

Alsema heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een volwaardige speler in de ondergrondse infrastructuur. Al vanaf de oprichting van het bedrijf houdt Alsema zich bezig met het installeren…

Read More
Contact

Neemt u voor al uw vragen, opmerkingen en verzoeken gerust contact met ons op. Vestigingsadres Alsema B.V. Havenstraat 26, 9471 AM Zuidlaren     Postadres Postbus 153, 9470 AD Zuidlaren…

Read More